Laad voortaan de batterij van je elektrische wagen op bij het Huis van de Limburgse Ondernemer

De gloednieuwe laadpaal bevindt zich aan de parkeerplaatsen net voor het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’ en kan twee wagens tegelijkertijd opladen: Johann Leten (gedelegeerd bestuurder, Voka – KvK Limburg, links) en Didier Kenens (zaakvoerder, PowerView, rechts).
RV De gloednieuwe laadpaal bevindt zich aan de parkeerplaatsen net voor het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’ en kan twee wagens tegelijkertijd opladen: Johann Leten (gedelegeerd bestuurder, Voka – KvK Limburg, links) en Didier Kenens (zaakvoerder, PowerView, rechts).
De elektrische wagen duikt steeds vaker in het straatbeeld op. Daarom installeerde Voka Limburg  een laadpaal voor haar gebouw. “Iedereen kan hier terecht om zijn of haar wagen op te laden. Dit is in het bijzonder erg praktisch voor de duizenden deelnemers aan onze opleidingen of netwerksessies. Maar we willen uiteraard ook een voorbeeld zijn voor onze ondernemingen”, zegt gedelegeerd bestuurder Johann Leten.

De gloednieuwe laadpaal bevindt zich aan de parkeerplaatsen net voor het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’ en kan twee wagens tegelijkertijd opladen. “Alle gebruikers kunnen deze laadpaal gebruiken en afrekenen met hun laadpas, ongeacht de provider. De laadpaal is bovendien online geconnecteerd, waardoor je ook via een app jouw wagen kan opladen”, zegt Johann Leten.

Duurzame ondernemingen

De nieuwe laadpaal is niet alleen een praktische toepassing, maar maakt ook de intenties van Voka Limburg duidelijk. “We willen in de eerste plaats bijdragen aan meer duurzaamheid. Indien bedrijven investeren in dergelijke laadpalen, faciliteren zij mee het draagvlak voor elektrische wagens. Bedrijven doen al heel wat inspanning rond vergroening en duurzaamheid en zijn op die manier partner om samen te bouwen aan oplossingen in het hele klimaatdebat”, onderstreept Johann Leten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.