Kiezen uit 100 verschillende merken: JUTTU opent in lente belevingsstore in Quartier Bleu

JUTTU heeft onder meer al een winkel in Antwerpen. Straks komt daar dus ook Hasselt bij.
Steven Richardson JUTTU heeft onder meer al een winkel in Antwerpen. Straks komt daar dus ook Hasselt bij.
In de lente van 2020 opent JUTTU een gloednieuwe belevingsstore van bijna 700 vierkante meter in Quartier Bleu aan de Hasseltse Kanaalkom. “Als smaakvolle shoppingstad is JUTTU een fantastische meerwaarde voor de stad. We zijn dan ook erg blij met de komst van deze conceptstore naar onze site”, zegt Philippe Onclin van Quartier Bleu. Ondertussen is twee derde van de winkel- en horecaruimtes van Quartier Bleu ingevuld.

JUTTU is een urban conceptstore met een originele mix van fashion & homeware-merken. JUTTU is Fins voor ‘verhaal’ of ‘anekdote’ en tovert shoppen om tot een totaalbelevenis. De kritische en bewuste JUTTU-shopper ontdekt in 5 eigenzinnige en inspirerende hoekjes meer dan 100 verrassende merken. Je vindt er een sterke mix van lokale en internationale namen zoals ArmedAngels, Fabienne Chapot, Cîme, Hadhiti, La Favo, O My Bag en Sofie Schnoor. Vicki Pyliser van JUTTU: “Elk merk is zorgvuldig geselecteerd om z’n verhaal, kwaliteit, design en duurzame visie.” Ook jonge, creatieve ontwerpers krijgen een platform in de pop-upruimte waar je elke 10 weken een opkomend talent kan ontdekken.

JUTTU

Mix van horeca en retail

Met deze prestigieuze opening in Hasselt staat de JUTTU-teller intussen op 7 winkels. “We zijn blij dat we onze expansie verder kunnen zetten in deze mooie nieuwe stadsoase en kijken ernaar uit om Limburg te laten kennismaken met JUTTU,” zegt Vicki Pyliser. “De unieke conceptstore van JUTTU past perfect in het belevingsconcept dat we met Quartier Bleu willen neerzetten”, aldus Philippe Onclin, ontwikkelingspartner van het project. “Wij zijn zeer tevreden met de invulling zoals die vandaag op tafel ligt. We hebben steeds gestreefd naar een optimale mix van horeca en retail en mogen met trots stellen dat we daarin geslaagd zijn. Met ook de komst van AS Adventure en een BBQ-restaurant bewijzen we dat Quartier Bleu er staat en een meerwaarde zal betekenen voor het winkelaanbod van de gehele Hasseltse binnenstad,” concludeert Onclin.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.