Kapermolen duikt het nieuwe jaar in: “Buitenbad zal een temperatuur van 14°C hebben”

Archiefbeeld van de nieuwjaarsduik in het stedelijk zwembad Kapermolen.
Borgerhoff Archiefbeeld van de nieuwjaarsduik in het stedelijk zwembad Kapermolen.
Naar jaarlijkse gewoonte nodigt het stedelijk zwembad Kapermolen ook dit jaar alle Hasselaren uit om op zondag 5 januari 2020 het nieuwe jaar in te duiken. De nieuwjaarsduik zal in het buitenbad plaatsvinden, dat die dag naar verluidt een temperatuur van 14°C zal hebben.

Alvorens de dappere duikers het buitenbad trotseren, worden ze uitgenodigd om zichzelf op te warmen tijdens een lesje aquafit in het binnenbad. Na de gezamenlijke bibberduik in de frisse buitenlucht, volgt aansluitend een nieuwjaarsspeech met receptie. Daarbij moeten een warme tas chocolademelk, soep of glühwein de koude snel doen vergeten.

De frisse duik vindt plaats van 10 tot 12 uur. Tijdens die openingsuren worden vier momenten voorzien waarop in het buitenbad gesprongen kan worden. Aansluitend aan de nieuwjaarsduik krijgen bezoekers de mogelijkheid om verder gebruik te maken van alle faciliteiten in het binnenbad. Deelname aan de nieuwjaarsduik kost 3,50 euro.

Archiefbeeld nieuwjaarsduik Kapermolen.
Borgerhoff Archiefbeeld nieuwjaarsduik Kapermolen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.