Huisvuilzakken nu ook verkrijgbaar in Hasseltse stadskantoor

Stadskantoor Hasselt.
Karolien Coenen Stadskantoor Hasselt.
Wie zijn tegoedzakken wil afhalen of extra rollen huisvuilzakken nodig heeft, kan vanaf nu ook terecht in het Hasseltse stadskantoor ’t Scheep, het nieuwe stadhuis op het Limburgplein 1. 

“Als bestuur willen we onze dienstverlening aan de Hasselaar vergemakkelijken en uitbreiden, vandaar dit initiatief”, zeggen schepen van Propere Stad Laurence Libert en schepen van Dienstverleningsvernieuwing Frank Dewael. “We verdeelden al huisvuil- en tegoedzakken via het loket van onze Centrale Werkplaatsen en ook in heel wat Hasseltse supermarkten zijn ze verkrijgbaar. Toch kregen we van verschillende bewoners uit de binnenstad de vraag of ze ook in ’t Scheep terecht kunnen. Dat is nu dus mogelijk via ons snelloket. Naast huisvuilzakken bieden we er ook PMD- en GFT-zakken aan.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.