Hilariteit op de pukkelpopcamping: je tent opzetten mét strakke wind

Ooit al eens een tent opgezet bij een staalharde wind? Deze twee dames ook nog nooit. Maar voor Pukkelpop maken ze graag een uitzondering.

Menig ‘opgooitenten’ werden ‘opvliegtenten’ en zeilen van partytenten belandden vandaag steevast iets verder dan bedoeld. Herkenbaar? De wind stond strak, en de tent opzetten bleek niet overal even vlot te verlopen. Op bovenstaande video is te zien hoe ook de Pukkelpopcrew er bijna in blijft van het lachen.

Wat dan weer wél vlot verliep was de algemene intrede. Chaos bleef uit, en de camping ging dan ook veel vroeger open dan officieel bekend gemaakt. Rond 12 uur was camping Chill al voor de helft gevuld. Rond 13 uur bleek een piekmoment zichtbaar, maar wachtrijen van bijna twee uur zoals vorig jaar bleven uit. 

Mine Dalemans
Mine Dalemans
Mine Dalemans
Mine Dalemans1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ramon Simon

    Dat is hoogstens een briesje. Moet je bij stormweer in Schotland maar eens een tent zetten. Op 2 minuten staat u Hilleberg recht bij 80 km/u.