Fnac opent nieuwe winkel in Hasseltse Quartier Bleu

Quartier Bleu met links onderaan de unit van Fnac.
RV Quartier Bleu met links onderaan de unit van Fnac.
Fnac zal in het voorjaar 2020 een nieuwe winkel openen van 1.000 vierkante meter in het project Quartier Bleu aan de Hasseltse kanaalkom. “We zijn erg blij dat we hebben kunnen inspelen op de verwachtingen van Fnac, die op zoek waren naar een locatie in Hasselt. Dit betekent een enorme aanwinst voor Hasselt als winkelstad bij uitstek”, stelt Philippe Onclin van Quartier Bleu. 

“Fnac zal een aantrekkingspool zijn voor klanten uit alle hoeken van de provincie, we zijn zeer tevreden dat deze internationale keten nu eindelijk ook in Hasselt neerstrijkt”,  zeggen Philippe Onclin en Olivier Vanderbrempt van Quartier Bleu. “Vandaag is twee derde van de winkeloppervlakte van Quartier Bleu verhuurd. AS Adventure en BBQ-restaurant Rauw werden reeds officieel aangekondigd en binnen enkele weken worden er nieuwe namen van winkels bekendgemaakt die komend voorjaar 2020 in Quartier Bleu zullen openen. Cushman & Wakefield staat in voor de commercialisatie van het project.”

Inbreidingsproject

Quartier Bleu is een stads-inbreidingsproject aan de Hasselste Kanaalkom met ongeveer 22.500 vierkante meter winkelruimte en horeca, 2.000 ondergrondse publieke parkeerplaatsen en een 400-tal appartementen. Het gehele project zal geopend worden in het voorjaar van 2020. De ontwikkelaars achter dit project zijn Chateaux Real Estate en Matexi.

Philippe Onclin: “Fnac zal in het voorjaar 2020 een nieuwe winkel openen van 1.000 vierkante meter.”
Karolien Coenen Philippe Onclin: “Fnac zal in het voorjaar 2020 een nieuwe winkel openen van 1.000 vierkante meter.”Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.