Domme vandaal vergeet zijn GSM

Toon Royackers
Donderdagmorgen is de politie opgeroepen voor vandalenstreken in de inkomhal van het appartementencomplex ‘residentie Ambassador’ aan de Guffenslaan in Hasselt. De dader had daar verschillende brievenbussen gemold, en zelfs een deel van het valse plafond naar beneden getrokken.

Ook de deurbel moest er aan geloven, en een stuk bezetsel knalde hij met geweld uit de muren. Nog in het complex werd de toegangsdeur naar de fietsenstalling en een boiler toegetakeld. Vermoedelijk sloeg de vandaal toe tussen 4 en 7 uur ‘s ochtends. De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad snelde ter plaatse. De dader vinden bleek trouwens makkelijk dan gedacht. De domme vandaal had tijdens de sloopwerken immers zijn eigen GSM verloren. De man werd donderdag al verhoord.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.