Docenten Hogeschool PXL houden hoofd koel in de Japanse Tuin

De Japanse tuin verwelkomt de docenten om het hoofd koel te houden.
Toerisme Hasselt De Japanse tuin verwelkomt de docenten om het hoofd koel te houden.
1.041 docenten en medewerkers van hogeschool PXL werken met man en macht aan de deliberaties, de voorbereidingen van de proclamaties en de inschrijvingen  Niet enkel tijdens de kantooruren, maar ook in het weekend en tot ’s avonds laat. Niet evident bij tropische temperaturen. 

“We zoeken naar eenvoudige oplossingen voor het comfort van onze medewerkers”, vertelt algemeen directeur Ben Lambrechts. “Bijvoorbeeld door hen plaats te laten nemen aan de koelere noordkant van onze gebouwen. En dan zijn er nog kleine dingen, zoals een gratis ijsje als dessert in onze restaurants. Ook bieden we onze medewerkers de gelegenheid om donderdagmiddag verkoeling te zoeken bij onze buren in de Japanse Tuin of om vrijdag een verfrissende duik te nemen in het Kapermolenzwembad, eveneens op een steenworp van onze campussen.” Hopelijk stemt een koele omgeving de docenten gunstig tijdens het delibereren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.