Barbecuerestaurant RAUW geeft unieke inkijk in afhaalkeuken

Livestreaming bij Rauw in Hasselt.
Karolien Coenen Livestreaming bij Rauw in Hasselt.
Bij barbecuerestaurant RAUW in Hasselt heerste zaterdagavond een gezellige drukte. Niet zo vanzelfsprekend als je weet dat de zaak door de coronamaatregelen nog steeds geen blijvende klanten mag ontvangen. Toch krijgen liefhebbers voor de gelegenheid een inkijk in de afhaalkeuken die donderdag het levenslicht zag in Quartier Bleu.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“We moeten het luchtig houden”, vindt Fabio Istoczak, eigenaar en kok van RAUW. Deze mening staat nochtans in schril contrast met de actie waarmee hij zijn barbecuekeuken aan Hasselt voorstelt. “Vanaf 17 uur zijn we gestart met een livestream van onze afhaalkeuken. Over de hele zaak hangen camera’s verspreid. Zo geven we onze klanten een unieke inkijk in onze manier van werken in tijden van corona. Ons concept draait om de totaalbeleving. Met de camera’s maken we onze open keuken wel heel erg open.”

Om het allemaal nog wat op te leuken draait dj Frederico van onder andere Vibestrr plaatjes. “Hij is een persoonlijke vriend van mij dus ik ben blij dat ik hem die kans kan geven. Ook hij kan in deze moeilijke tijden namelijk die extra steun en bekendheid gebruiken.” 

Blizza’s 

RAUW is al enkele jaren een vaste waarde in Heusden. Toen Quartier Bleu opgetrokken werd, stapte Istoczak vrijwel meteen in de boot. “Al was dat niet meteen het plan. Maar ik moest gewoon toegeven dat het concept van Quartier Bleu perfect aansluit bij de streetfoodkeuken van RAUW. Om nog beter bij Hasselt te passen, serveren we hier trouwens lichtjes andere kost. Zo ligt de focus hier eerder op wereldkeuken. Daarom serveren we gewaagde, maar zeer gesmaakte combinaties zoals de ‘bl.izza’, een eigenwijze barbecue-pizza.

De livestream van RAUW wa nog tot 20 uur te volgen op de sociale mediakanalen van het restaurant. 

De livestream werd verzorgd door Vincent Custers (producer), Sam Van Roosbroeck (camera) en Pim Gombeer (audio) van Media Viking.
Karolien Coenen De livestream werd verzorgd door Vincent Custers (producer), Sam Van Roosbroeck (camera) en Pim Gombeer (audio) van Media Viking.
Livestreaming Rauw in Hasselt.
Karolien Coenen Livestreaming Rauw in Hasselt.