Allerheiligen in Hasselt: intiem concert van Dana Winner en poëziewandeling op begraafplaats

Dana Winner.
Kristof Ghyselinck Dana Winner.
Op Allerheiligen brengt Dana Winner live een akoestisch concert op de begraafplaats van ‘haar’ Limburgse Kermt, in het kader van Reveil 2019. Extra emotioneel is het feit dat de vader van de Hasseltse zangeres op deze plek begraven werd, waardoor het ook een eerbetoon aan hem is.

Reveil is een gratis evenement op Allerheiligen dat mensen dichter bij elkaar wil brengen met muziek, poëzie en lokale levensverhalen op het kerkhof. Op 1 november zorgt Dana Winner voor een unieke en emotionele beleving op de begraafplaats van Kermt.

Poëziewandeling

Reveil vindt dit jaar ook voor de tweede keer plaats op de begraafplaats in Kiewit. Er zullen lezingen en poëzie worden gebracht. Op het Oude Kerkhof van Hasselt start traditioneel ook een poëziewandeling, georganiseerd door Het Genootschap. Guide Tournelle begeleidt de wandelaars met accordeonmuziek en er worden gedichten verteld over leven, liefde en dood. 

Reserveren voor deze wandelingen is noodzakelijk en kan via info@hetgenootschap.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.