Aanschuiven geblazen? Daar ontsnapt ook burgemeester Vandeput (op pad met de fiets, overigens) niet aan

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
In Hasselt heeft burgemeester Steven Vandeput (N-VA) vanmorgen zijn stem uitgebracht. Hij kwam met de fiets naar de stemlokalen aan de Armand Hertzstraat. 

Blijkbaar was dat op een piekmoment, want ook hij moest even wachten net als de andere Hasseltse kiesgerechtigden. Burgemeester Vandeput is lijsttrekker voor het Vlaams Parlement in Limburg. Ambities als minister heeft hij deze keer niet, zo vertelde hij tijdens de campagne. Hij wil burgemeester van Hasselt blijven, en in het parlement zijn stad verdedigen. Een beetje medelijden met de bijzitters in het kiesbureau had hij wel. Hij vroeg of ze vrijwillig waren kwamen zetelen, maar dat was in zijn kiesbureau niet het geval. Daarom wenste hij hen toch nog een fijne dag.

Burgemeester Vandeput kwam met de fiets stemmen
Mine Dalemans Burgemeester Vandeput kwam met de fiets stemmen
Steven Vandeput bracht vanmorgen al zijn stem uit
Mine Dalemans Steven Vandeput bracht vanmorgen al zijn stem uitReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.