25 van de 75 rode brievenbussen verdwijnen in Hasselt

RV
Liefst vijfentwintig rode brievenbussen van bpost verdwijnen nog dit jaar in Hasselt. Dat heeft bpost per brief bekend gemaakt aan de stad.

In heel het land verdwijnt ongeveer één op de vier brievenbussen van bpost. Vooral in de steden worden de meeste brievenbussen geschrapt. En in Hasselt zijn  er dat in verhouding nog een stukje meer. Postbodes moeten vaak naar brievenbussen rijden waar amper nog post in zit. Tegen maart dit jaar moeten de brievenbussen al verdwenen zijn. 

Volgende brievenbussen in Hasselt verdwijnen: de Banneuxstraat, de Blijde Inkomstraat, de Boomkensstraat, de Brigandsstraat, de Crutzenstraat, De Emmanuel Rollierstraat, de Grasstraat, de Helipoststraat, de Herkenrodesingel, de Huidevetterslaan, de Kattendansstraat, de Kempische Steenweg 465, de Lentestraat, de Luikersteenweg 247, de Minderbroedersstraat, de Runkstersteenweg 138, de Salbatorstraat, de Sint-Corneliusstraat, het Sint-Martinusplein, de Trekschurenstraat, de Vildersstraat, de Vlindersstraat, de Vooruitzichtstraat, de Groenstraat, de Kunringersteenweg 491 en het Sint-Jozefsplein.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wannes Verschueren

    Super onnodig werk is niet nodig wij passen ons wel aan doen we al jaar en dag

  • jean-marie naets

    Een schande. Hoe de oudere mensen nu hun brieven ter plaatse krijgen?