23-jarige Hasselaar rijdt aan 160 km/uur door zone 70

Het voertuig van de 23-jarige Hasselaar haalde snelheden van meer dan 160 kilometer per uur waar er een maximum snelheid van 70 kilometer per uur toegelaten is (themabeeld).
Henk Deleu Het voertuig van de 23-jarige Hasselaar haalde snelheden van meer dan 160 kilometer per uur waar er een maximum snelheid van 70 kilometer per uur toegelaten is (themabeeld).
De lokale politie kon afgelopen dinsdag een snelheidsduivel met onverantwoord rijgedrag onderscheppen in de Alkenstraat in Hasselt. Het voertuig van de 23-jarige Hasselaar haalde snelheden van meer dan 160 kilometer per uur waar er een maximum snelheid van 70 kilometer per uur toegelaten is.

De politie Limburg Regio Hoofdstad ontving verschillende meldingen van een bestuurder met een voertuig dat geluidshinder veroorzaakte, onverantwoord rijgedrag vertoonde en zich verbaal agressief gedroeg wanneer hij hierop werd aangesproken. Afgelopen dinsdag merkte een anonieme patrouille in Hasselt deze persoon op achter het stuur van een personenwagen. De bestuurder was zich niet bewust van de aanwezigheid van de ploeg vervolgde zijn weg waarbij hij snelheden van meer dan 160 kilometer per uur haalde waar er een maximum snelheid van 70 kilometer per uur toegelaten is. 

Rijbewijs ingetrokken

Eenmaal tot stilstand gekomen in de Alkenstraat in Hasselt, maakte de politieploeg zich kenbaar en werd er overgegaan tot een controle. Het rijbewijs van de 23-jarige bestuurder uit Hasselt werd onmiddellijk ingetrokken voor een periode van vijftien dagen. De politie Limburg Regio Hoofdstad stelde de nodige processen-verbaal op.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Panis

  Deze schrijvers hebben nog nooit te snel gereden!!!!!!!

 • Willy Van Craen

  Wagen aanslaan en direct verkopen.

 • Louis Heyens

  .. een dik vingertje van de rechter misschien 50,00€ boete en ... terug de weg op ... meer dan waarschijnlijk dat het zo afloopt

 • jo vandenberghe

  Rijbewijs intrekken is niet genoeg,want dit is duidelijk een geval.Gewoon gevangenissen bijbouwen is de oplossing.

 • Leonarda Van Opbroecke

  Het max in België is 130. Moet dubbel gestraft worden. Auto en rijbewijs weg.