100 minderbedeelden krijgen gratis kerstmaaltijd bij kebabzaak Snack Aydin

De broers Aydin stellen met hun familie hun kebabzaak open voor minderbedeelden.
Serkan Aydin De broers Aydin stellen met hun familie hun kebabzaak open voor minderbedeelden.
Honderd minderbedeelden hebben op kerstavond een gratis maaltijd voorgeschoteld gekregen bij kebabzaak Snack Aydin, op de Kempische Steenweg in Hasselt. “We vieren elk jaar Kerstmis met veel drank, eten en cadeautjes en vonden het tijd om eens iets terug te doen voor mensen die het niet zo gemakkelijk hebben”, vertelt de familie.

Normaal is de kebabzaak met Kerstmis twee dagen gesloten vanwege een grote kuis. Dit jaar werden de deuren toch geopend voor het speciale feest. “We hebben contact opgenomen met Sint-Vincentius en de Hasseltse serviceclub 51 Hasseletum om honderd mensen uit te nodigen. Zij kunnen perfect inschatten welke personen plezier zullen beleven aan ons initiatief”, zegt mama Patricia.

Kebab op het menu

In totaal kregen honderd mensen een dergelijke uitnodiging. “Uiteraard stond er kebab op het menu”, knipoogt Patricia. “Ze konden hun bord verder vullen met frietjes, rode rijst en eten op Turkse wijze. Dankzij een paar weldoeners konden we elk kindje ook twee kleine cadeautjes geven. Het werd een groot kerstfeest!”

Voetnoot: om het feest sereen te laten verlopen en op vraag van de kebabzaak, heeft onze krant geen foto’s van het kerstfeest zelf gebracht.
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • yasmine wellens

  Proficiat met dit lief gebaar!!

 • Natasja Cools

  Super lief! Wou dat er in elke gemeente zaken waren die zoiets deden. Wij hebbe zelfs niets gegeten met Kerstmis

 • Steven Otten

  Super fijn idee....

 • vangeel guido

  Daar ga ik zeker eens een kebap eten.Mooi.Maar minderbedeelde dat kan toch niet met zoveel openstaande jobs.

 • Nadia Celen

  Proficiat met jullie gebaar voor kerstabond. Vind super. Dank je wel.