“Schat, ik ben even met de boot naar de supermarkt!”: vanaf 2020 realiteit in Hasselt

“Binnenkort kunnen onze klanten zelfs aanmeren met de boot aan de Quartier Bleu-kade”, zegt Roel Dekelver van Delhaize.
Matexi “Binnenkort kunnen onze klanten zelfs aanmeren met de boot aan de Quartier Bleu-kade”, zegt Roel Dekelver van Delhaize.
Delhaize opent in het voorjaar van 2020 een nieuwe winkel op het kadeniveau aan het water van Quartier Bleu.

Delhaize gaf recent zijn jawoord om in het voorjaar van 2020 een 2.000 m² grote AD Delhaize te openen op de Quartier Bleu-site. Delhaize rekent niet alleen op klanten uit de nieuwe wooneenheden langs de Kanaalkom maar ook uit de omliggende stadsgedeelten. De uitgebreide publieke parking, die meer dan 1.800 ondergrondse staanplaatsen telt, is dan ook een troef.

Met de boot naar de supermarkt

De nieuwe AD Delhaize bevindt zich op het gelijkvloerse verdiep van de site, dat aansluit op de nieuw aangelegde kade. “Binnenkort kunnen onze klanten zelfs aanmeren met de boot aan de Quartier Bleu-kade. Dit comfort kunnen aanbieden in de historische binnenstad, betekent uiteraard een meerwaarde voor onze winkel”, aldus Roel Dekelver van Delhaize.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerard Braeckmans

    Het westerse wereldleven begint op een pretpark te lijken (als we de miserie wegdenken tenminste)

  • guy vermeulen

    dat is oud vuil zulle,ze vliegen al met de heli naar de supermarkt. Ik ga te voet.

  • DIRK RASSCHAERT

    Wie heeft er een boot in Hasselt en wie heeft aan zijn huis een aanlegkade? Lokkertje voor de opening? Ze kunnen zich dan misschien ook laten bevoorraden langs het water? Scheelt ook wat in de dagelijkse vrachtwagens. Liefst wel met een elektrisch aangedreven boot? Kwestie van de Lage Emissie Zones?