‘Beffie’, de festival-eend waarmee alle BV’s op de foto willen

Els en haar knuffeleend ‘Beffie’.
Mine Dalemans Els en haar knuffeleend ‘Beffie’.
U heeft ze misschien al gespot op Pukkelpop, Beffie het festivaleendje. Het gaat om de knuffel van Els Van De Graaf uit Neeroeteren die steevast op haar schouder zit. “Ze is zot van BV’s”, lacht Els.

Sinds 2013 is Beffie niet van de festivalweides weg te slaan. Het gaat voor alle duidelijkheid om de knuffel van Els Van De Graaf uit Neeroeteren. “Het is niet meer dan een uit de hand gelopen mop onder wat vriendinnen", vertelt Els. “Maar ze gaat sindsdien overal mee naar toe. Met succes.”

Beffie heeft een eigen Facebookpagina, en heel wat volgers. Haar festivaldoel: genieten én met veel mensen op de foto gaan. “Ze opende al heel wat deuren. Vorige maand tijdens Rock Herk zat ze nog op de schouder van John Roan, de zanger van Arsenal.”

Bandje

Doorheen de jaren ging ze al mee op de foto met Joke Emmers, Sean D’hondt, Kim Clijsters, Sven NijsChokri, het houdt niet op. Puur voor de fun. En de festivalbandjes mag ze allemaal houden. Soms krijgt ze na een editie effectief een bandje opgestuurd, zodat ze eentje op haar eigen naam heeft.”

Poserend met Kobe Ilsen.
Beffie. Poserend met Kobe Ilsen.
In gesprek met politicus Patrick Dewael.
Beffie. In gesprek met politicus Patrick Dewael.
Ze is ook fan van Otto-Jan Ham.
Beffie. Ze is ook fan van Otto-Jan Ham.
Even het weer checken bij weervrouw Jill Peeters.
Beffie. Even het weer checken bij weervrouw Jill Peeters.
Op de foto met actrice Joke Emmers
Beffie Op de foto met actrice Joke EmmersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.