Wie in Harelbeke shopt, maakt kans op cadeaucheque van 50 euro

Op de foto staan Evelyne Callens (elektro Vercruysse), schepen Kathleen Duchi, Hans, man van winnares Katrien.
Lokaal Shoppen Op de foto staan Evelyne Callens (elektro Vercruysse), schepen Kathleen Duchi, Hans, man van winnares Katrien.
Het handelscomité van Harelbeke reikt elke maand een cadeaubon van 50 euro uit aan een shopper die afgelopen maand zijn Harelbeekse Joyn-kaart gebruikte bij één van de deelnemende handelszaken. Deze maand werd dat Katrien Tytgat die haar kaart scande bij elektrozaak Exellent Vercruysse in Hulste.

De winnares stuurde haar man Hans om de cadeaubon in ontvangst te nemen. “Met deze actie willen we inwoners stimuleren om in eigen stad te kopen”, zegt schepen van Economie Kathleen Duchi (CD&V). “Straks lanceren we ook een gloednieuwe digitale cadeaubon en via het handelscomité blijven we acties opzetten om de handelszaken – zowel in het centrum van Harelbeke als in de deelgemeenten – te ondersteunen.”

Joyn is een digitaal spaarsysteem dat ondertussen wordt gebruikt door een 30-tal handelaars in Harelbeke. Door telkens de kaart te scannen verzamel je punten die je later kan inruilen tegen een beloning of korting.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.