Speel- en wandeldag Doggy Fun Day steunt opvang van weeshondjes

De wandelingen midden de natuur zijn een plezier voor de baasjes en hun viervoeters.
Foto Henk Deleu De wandelingen midden de natuur zijn een plezier voor de baasjes en hun viervoeters.
Vzw De Natte Neuzen nodigt baasjes en viervoeters uit op de Doggy Fun Day op donderdag 15 augustus in de Kervijnstraat 94 in Bavikhove. De opbrengst van de dag gaat naar enkele goede doelen, zoals Seniordogrescue. Die vzw voorkomt dat honden van overleden en zieke mensen aan hun lot worden overgelaten door adoptanten te zoeken.

Doggy Fun Day start om 10 uur. Je kiest tussen wandelingen van vijf tot acht kilometer, met ook recreatieve spelletjes (niet verplicht) en een pitstop. De routes zijn moeilijk toegankelijk voor kinder- en rolwagens. Kinderen kunnen zich in een kinderdorp uitleven. Deelnemen aan een wandeling kost vier euro in voorverkoop en zes euro aan de deur. Er is van 12 tot 14 uur ook een barbecue. Wie vegetariër is, krijgt een waardige vlees- of visvervanger. Meesmullen, een frisdrank inbegrepen, kost zeventien euro voor volwassenen en twaalf euro voor kinderen tot 10 jaar. Voor de barbecue moet je vooraf inschrijven op www.vzwdenatteneuzen.be.

Er zijn onderweg ook spelletjes.
Henk Deleu Er zijn onderweg ook spelletjes.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.