Slemwerken in Klokkeput en Boekweitstraat

De Boekweitstraat, in Stasegem.
Google Maps De Boekweitstraat, in Stasegem.
Aannemer Gravaubel start op donderdag 1 augustus met slemwerken in de Klokkeput en Boekweitstraat in Stasegem. Door het aanbrengen van een slemlaag verrijk je een verarmd asfaltoppervlak, door de jaren heen poreus geworden en met eerste tekenen van scheurvorming, opnieuw. En je maakt het bovendien zo weer waterdicht.

Het plaatsen van de slemlaag gaat de veroudering van de weg tegen en verlengt de levensduur met jaren. De slemlaag zorgt voor een mooi en egaal wegoppervlak met een verhoogd rijcomfort. Het heeft het uitzicht van een nieuwe weg. Omdat oude wegmarkeringen, vroegere plaatselijke herstellingen en kleine gebreken van de oude weg overdekt worden. De werken zullen twee tot drie dagen duren. De straten worden lokaal afgesloten, met beperkte toegang voor de bewoners. Er geldt een parkeerverbod. Wagens moeten overdag buiten de werfzone geplaatst worden. Na de werkdag mag er vanaf 18 uur wel telkens weer opgereden worden.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Walter Corneel

    Als het op dezelfde manier zal gedaan worden zoals op overakker en de maagdenput tzal op niet veel trekken dan