KLJ houdt hoevefeesten

Het programma van het feestweekend
KLJ Het programma van het feestweekend
KLJ HuBa uit Hulste en Bavikhove houdt komend weekend hoevefeesten in de Waterstraat in Bavikhove, vlak bij het bedrijf Agristo.

De feesten starten vrijdagavond 2 augustus met een barbecue. Je kan dan ook een potje ‘bierpong’ spelen. De barbecue kost 15 euro per volwassene en 10 euro per kind. Inschrijven: tel. 0471/12.39.12 of kom langs in de tent. Op zaterdag 3 augustus is er ‘Nacht van de Wittekerke’, een fuif met cocktails en zwoele beats van dj HuBa ICE. Kaarten kosten 4 euro voor 23 uur en 6 euro na 23 uur. En op zondag 4 augustus is er vanaf 14 uur een sneukelroute. De fietstocht met hapjes en drankjes inbegrepen doorkruist het landelijke Bavikhove en Hulste. Deelnemen aan de sneukelroute kost 9 euro per volwassene en 6 euro per kind. Inschrijven: tel. 0471/12.39.12 of kom langs in de tent. Meer info is terug te vinden op de Facebookpagina ‘Hoevefeesten KLJ HuBa’.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.