Honderdtal bezoekers op infomarkt over fietssnelweg

Een kleine 100-tal mensen hebben in CC ’t Spoor in Harelbeke de infomarkt bezocht over de fietssnelweg die aangelegd zal worden tussen het station van Kortrijk en Waregem.
Provincie Een kleine 100-tal mensen hebben in CC ’t Spoor in Harelbeke de infomarkt bezocht over de fietssnelweg die aangelegd zal worden tussen het station van Kortrijk en Waregem.
Een kleine honderdtal mensen hebben in CC ’t Spoor in Harelbeke de infomarkt bezocht over de fietssnelweg die zal worden aangelegd tussen het station van Kortrijk en Waregem. 

Blikvanger was de vijftien meter lange luchtfoto van de spoorweg van Kortrijk tot Waregem, die als een vloersticker op de grond is gekleefd. De foto toont hoe de toekomstige fietssnelweg tussen Waregem en Kortrijk eruit zal zien. De fietssnelweg komt langs de spoorweg tussen Kortrijk en Waregem en kan ofwel aan de zuidkant, of aan de noordkant van de spoorweg worden aangelegd. Er wordt momenteel een plan opgemaakt, in het kader van dat plan kunnen inwoners opmerkingen formuleren over de tracés die nu op tafel liggen, tot 7 juni. Wie er niet bij kon zijn, de infotentoonstelling ligt er nog tot 3 mei, maar je zal het dan wel zonder woordje uitleg moeten doen. Daarna wordt de tentoonstelling nog in Kortrijk en Waregem opgesteld.

Blikvanger was de 15 meter lange luchtfoto van de spoorweg van Kortrijk tot Waregem, die als een vloersticker op de grond is gekleefd.
Provincie Blikvanger was de 15 meter lange luchtfoto van de spoorweg van Kortrijk tot Waregem, die als een vloersticker op de grond is gekleefd.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.