Harelbeke lanceert digitale betaal- en cadeaukaart ‘Oarelbeke Weireldkoarte’

Wouter Depuydt, beleidsmedewerker economie en schepen van Economie Kathleen Duchi stellen de nieuwe betaal- en cadeaukaart ‘Oarelbeke Weireldkoarte’ voor.
stad Harelbeke Wouter Depuydt, beleidsmedewerker economie en schepen van Economie Kathleen Duchi stellen de nieuwe betaal- en cadeaukaart ‘Oarelbeke Weireldkoarte’ voor.
Harelbeke lanceert de nieuwe betaal- en cadeaukaart ‘Oarelbeke Weireldkoarte’. Het initiatief kadert in het citymarketingverhaal ‘Oarelbeke Weireldstad’, dat dit jaar wordt gelanceerd.

“De betaalkaart is in de eerste plaats een digitale cadeaubon die het papieren systeem vervangt”, zegt economieschepen Kathleen Duchi. “Het is belangrijk dat we onze handels- en horecazaken zoveel mogelijk steunen en hen helpen groeien in de digitale revolutie. Het digitaliseren van de cadeaubon is een eerste stap, maar we zetten er de komende jaren nog verder op in.”

“Straks kunnen we ook tombola’s of digitale wedstrijden organiseren met de betaalkaart”, vult beleidsmedewerker economie Wouter Depuydt aan. “Je kunt als consument zelf kiezen hoeveel je op de kaart oplaadt en welk bedrag je daarvan in welke zaak besteedt. Ook herladen of het samenvoegen van verschillende bonnen op één kaart behoort tot de mogelijkheden. Voor de handelszaken verdwijnt de logge werking, waarbij de handelaar aanvaarde cadeaubonnen in het stadhuis moet krijgen. Vanaf nu worden de geaccepteerde bedragen automatisch op hun rekening gestort.”

De kaart kan gebruikt worden bij meer dan zeventig handelszaken. De papieren bonnen blijven uiteraard geldig tot de vermelde vervaldatum. Meer info op www.harelbeke.be/weireldkoarte.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.