Grote namen op affiche Harelbeke Schlagert: Bart Kaëll, Gene Thomas, Luc Steeno én Laura Lynn tekenen present

De sfeer zat er in de editie vorig jaar alvast goed in.
Harelbeke Schlagert De sfeer zat er in de editie vorig jaar alvast goed in.

De organisatie van Harelbeke Schlagert heeft de affiche bekend gemaakt voor de editie op vrijdag 1 maart. Bart Kaëll komt zingen, net als Gene Thomas, Luc Steeno, Yves Segers, Laura Lynn, de ambiancegroep Swoop rond Filip D’Haese en Herbert Verhaeghe. “De opbrengsten gaan zoals vorig jaar opnieuw naar vzw Het Ventiel uit Hulste”, zegt Christophe Rommens van de organisatie. “Deze vzw zet zich elke dag in voor mensen die te kampen krijgen met jongdementie. De aanwezigen maken kans er opnieuw een volle winkelkar te winnen.”

Door de geplande werken aan CC Het Spoor moest de organisatie wat schuiven met zijn datum, maar de editie in 2020 zal plaatsvinden in de normale periode: de maand mei, geeft de organisatie alvast mee. Vipkaarten kosten 75 euro, gewone kaarten 25 euro. Kaarten verkrijgbaar via 0471/685700 (liefst na 17 uur), en in Café De Tientjes, Innotex en Kopie Harelbeke. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.