E3 gaat opnieuw voor 4 bloemenmeisjes

Schoonheden Alycia Vandenabeele, Femke Herygers, Elise Plaisir én Cameron Vandenbroucke, dochter van Frank, werden vorig jaar opgetrommeld om voor het straaltje zonneschijn te zorgen op het podium van E3.
Henk Deleu Schoonheden Alycia Vandenabeele, Femke Herygers, Elise Plaisir én Cameron Vandenbroucke, dochter van Frank, werden vorig jaar opgetrommeld om voor het straaltje zonneschijn te zorgen op het podium van E3.

E3 kiest ook dit jaar voor 4 bloemenmeisjes. Dat liet de organisatie nu al weten. Vorig jaar koos de organisatie van E3 al voor 4 bloemenmeisjes, als reactie op de beslissing van Flanders Classics om geen bloemenmeisjes meer in te zetten bij de podiumceremonie van hun wielerwedstrijden. Schoonheden Alycia Vandenabeele, Femke Herygers, Elise Plaisir én Cameron Vandenbroucke, dochter van Frank, werden vorig jaar opgetrommeld om voor het straaltje zonneschijn te zorgen op het podium van E3. Dat waren er al 4 in plaats van de gebruikelijke 2 dames, en die traditie wordt dus verdergezet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.