De Trukendoos sluit feestjaar af met... hoe kan het ook anders... Comedy

Nanske Kenis en Brecht Deweerdt die er tegenwoordig de pintjes tappen.
Henk Deleu Nanske Kenis en Brecht Deweerdt die er tegenwoordig de pintjes tappen.
Comedycafé de Trukendoos in Stasegem organiseert morgen, zaterdag, een Comedy Café om het feestjaar - de Trukendoos bestaat iets meer dan 20 jaar - feestelijk af te sluiten. 

Geen komiek met een béétje naam in Vlaanderen of hij stond al op de planken van het gerenommeerd comedycafé. Illusionist Lieven ‘Gili’ Gheysen, startte het café destijds op met zijn vrouw Annick. Intussen staan Nanske Kenis en Brecht Deweerdt er al jaren  met veel plezier achter de toog. De line-up voor dit weekend klinkt alvast veelbelovend: onder meer Gunter Lamoot, Dries Heyneman, Raf Coppens, Piv Huvluv, Raf Coppens, Preuteleute en David Galle passeren er de revue. Meer info vind je op de Facebookpagina van De Trukendoos. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.