Allereerste sportbeurs in CC Het Spoor

De organisatie van de sportbeurs: Fedra Tytgat en Inge Cosaert van de sportraad, Joost Vinckier voorzitter van de adviesraad
Sportfunctionaris Michael Vannieuwenhuyze en schepen van sport Dominique Windels.
Henk Deleu De organisatie van de sportbeurs: Fedra Tytgat en Inge Cosaert van de sportraad, Joost Vinckier voorzitter van de adviesraad Sportfunctionaris Michael Vannieuwenhuyze en schepen van sport Dominique Windels.
Op donderdag 13 februari wordt in CC Het Spoor in Harelbeke de allereerste gratis sportbeurs georganiseerd, een organisatie van de Sportdienst en de sportraad. 

Van 18 uur tot 22 uur kan je er op verschillende standjes terecht met al je vragen rond core stability, fietspositionering, gezonde voeding, de juiste sportschoenen of de juiste fiets. De organisatie mikt zowel op geoefende als op minder geoefende sporters. Heb je last van een hardnekkige blessure? Dan helpen de aanwezige osteopaten, kinesisten en de mensen van de start-to-run je verder met hun raad.

Naast een algemene infosessie voor de sportclubs en de sportbeurs zelf, komt ook Paul Van Den Bosch, onder meer (ex-)coach van Sven en Thibau Nys spreken. “Ik ben heel blij dat we dit in Harelbeke kunnen aanbieden”, zegt schepen van Sport Dominique Windels (sp.a). “Het is één van de voorbeelden van de nieuwe weg die onze sportdienst is ingeslagen. Of de beurs een vervolg zal krijgen zien we dan wel. We zullen eerst deze editie evalueren en zien waar we kunnen groeien.”  Diensthoofd Sport Michaël Vannieuwenhuyze legt nadien zijn oor te luisteren bij zowel de standhouders als de bezoekers. “Afhankelijk van wat zij zeggen, zullen we dan beslissen. Maar laat ons eerst deze editie tot een goed einde brengen.” De sportbeurs vindt plaats van 18 uur tot 22 uur in de foyer van CC Het Spoor. Paul Van Den Bosch komt spreken om 19.15 uur in de Aula.