‘Jazzontspooring’ palmt maand lang de stad in

Op de foto staan: Geert Decock, Frederik Bossuyt en Joachim Decoutere.
Henk Deleu Op de foto staan: Geert Decock, Frederik Bossuyt en Joachim Decoutere.
Volgende maand palmen jazzmuzikanten opnieuw Harelbeke in, tijdens het festival ‘De Jazzontspooring’, met optredens op vier locaties in de stad. Topper op zaterdagavond is Bill Frisell met zijn nieuwste project Harmony.

De 5de editie van De Jazzontspooring wordt er opnieuw eentje voor de fijnproevers. “Met de internationale topklasser en Amerikaanse jazzlegende Bill Frisell en zijn ‘Harmony’-band krijgen we absolute wereldklasse op bezoek”, zegt Frederik Bossuyt, directeur van CC Het Spoor. Andere aanraders? “De Israëlisch-Franse Yonathan Avishai (de pianist van o.a. Avishai Cohen en Omer Avital, red.) presenteert zijn eerste plaat op ECM. Het Delvon Lamarr Organ Trio sluit de zaterdagavond met vettige grooves af. Deze revelatie uit Seattle speelt voor de eerste maal in Benelux. Het Aïrés-trio van de Franse trompettiste Airelle Besson staat met een bijzonder mooie mix van jazz en klassiek garant voor opnieuw een prachtige avond in de sfeervolle Stasegemse kerk.” Meer info en tickets vind je op https://www.dejazzontspooring.be/.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.