Hannes Geyskens werd aangemoedigd door vrienden en familie op de Chartreuzenberg.
Volledig scherm
Hannes Geyskens werd aangemoedigd door vrienden en familie op de Chartreuzenberg. © Vertommen

Hannes Geyskens slaagt in Everesting-challenge op Chartreuzenberg: “Dit doen we nooit meer”

HolsbeekOp de Chartreuzenberg in Holsbeek werd een topprestatie neergezet. Hannes Geyskens begon aan een Everesting-challenge met zijn buddy Tom. Die laatste moest onderweg afhaken maar Hannes haalde wel 8.848 hoogtemeters.

0 reacties

 1. Wat deed u de voorbije drie dagen? Rik (40) en Kevin (36) liepen drie keer de Mount Everest op... in Luik: “We wilden opgeven, maar het lukte raar genoeg niet”
  PREMIUM
  Pellenberg/Veltem-Beisem

  Wat deed u de voorbije drie dagen? Rik (40) en Kevin (36) liepen drie keer de Mount Everest op... in Luik: “We wilden opgeven, maar het lukte raar genoeg niet”

  Ze beseffen het nog niet helemaal en alles is nog een beetje wazig maar Rik Goris uit Veltem-Beisem en Kevin Eulaerts uit Pellenberg zijn vanaf zondag wereldberoemd. Ze slaagden immers in hun ‘triple-everesting’-uitdaging. Meer dan 82 uur lang liepen ze de trappen van de Montagne de Bueren op en af. “Op een bepaald moment wilden we allebei opgeven maar om de één of andere reden lukte het ons niet”, aldus Kevin Eulaerts in een eerste reactie.
 1. Luc (66) protesteert tegen sluiting BNP Paribas Fortis-kantoor in Buizingen: “Ze houden geen rekening met een hele generatie klanten”
  PREMIUM
  Huizingen/Buizingen/Dworp

  Luc (66) protes­teert tegen sluiting BNP Paribas For­tis-kan­toor in Buizingen: “Ze houden geen rekening met een hele generatie klanten”

  Luc Wauters (66) protesteert met een duidelijke boodschap aan zijn omheining tegen de sluiting van het bankkantoor van BNP Paribas Fortis in Buizingen. ‘Stop de arrogantie van de banken’ staat er in grote letters te lezen. “Omdat het hoog tijd wordt dat iemand het eens luidop zegt”, aldus een boze Luc.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.