Handelaars strikken 'De Drie Wijzen'

Mannenmode De Gouden Schaar, interieurwinkel Peeters Dekor en reisbureau Check in for the World hebben de krachten gebundeld. "Voor het eerst brengen we een gezamenlijke brochure uit", legt Bart Debbaut, zaakvoerder van De Gouden Schaar uit. Tegelijk maakt het trio van de gelegenheid gebruik om er een mooi evenement aan te koppelen, waarvoor ze De Drie Wijzen wisten te strikken.

"De folder wordt op 13 september bedeeld in de ruime regio rond Tienen, op liefst 45.000 exemplaren." In de stijlvolle folder presenteren de drie handelaars hun zaak en hun producten. "Mode, interieur en reizen passen goed bij elkaar. Ze doen ons alle drie dromen van nieuwe trends, nieuwe tendensen", klinkt het. "Vandaar dus de keuze voor een gezamenlijke brochure."

Gratis tickets

"En van deze gelegenheid hebben we gebruik gemaakt om een evenement te organiseren", gaat Steven Vanhoegaerden van Peeters Dekor verder. "'De Drie wijzen' met Kurt Van Eeghem en panelleden Jacques Vermeire, Gerty Christoffels en Walter Grootaers, houden op woensdag 7 december halt in De Kruisboog in Tienen. De Gouden Schaar, Peeters Dekor en Check in for the World koppelen elk andere voorwaarden aan het verkrijgen van gratis tickets." Meer informatie kan je verkrijgen bij de drie handelaars op de Veemarkt en in de Beauduinstraat.

(VDT)

Bart Debbaut, Steven Vanhoegaarden en Peter Vandevelde wisten Kurt Van Eeghem, Jacques Vermeire, Gerty Christoffels en Walter Grootaers te strikken voor hun evenement.
Vanessa Dekeyzer Bart Debbaut, Steven Vanhoegaarden en Peter Vandevelde wisten Kurt Van Eeghem, Jacques Vermeire, Gerty Christoffels en Walter Grootaers te strikken voor hun evenement.