Twee feestbussen voor Hamont-Achelaars op oudejaarsavond

Oudejaar vieren en een glaasje drinken? Dankzij de feestbussen van De Lijn kan je dat probleemloos doen (themabeeld).
Benny Proot Oudejaar vieren en een glaasje drinken? Dankzij de feestbussen van De Lijn kan je dat probleemloos doen (themabeeld).
Het stadsbestuur van Hamont-Achel en de Provincie Limburg zorgen ervoor dat je op oudejaarsavond gratis met De Lijn kan meerijden. In de stad worden twee feestbussen ingelegd: lijn 425 rijdt via Hamont naar Achel en Pelt, lijn 426 rijdt van Pelt naar Sint-Huibrechts-Lille en Hamont.

Een sms-ticket zorgt ervoor dat je onbeperkt gebruik mag maken van de bussen en trams van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen, als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen. 

Je kan een gratis sms-ticket aanvragen. Dat ticket is geldig van 31 december 2019 vanaf 18 uur tot en met 1 januari 2020, tot 23.59 uur. Je kan dat gedurende die hele periode onbeperkt gebruiken. Registreer jezelf – en eventueel andere gezinsleden – via www.delijn.be/oudjaar.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.