Nieuwe klus- en groendienst voor Noord-Limburg opgericht

Voor een lekkende kraan, gras dat moet gemaaid worden of een haag die alle kanten uitschiet, kan men deze dienst vanaf nu dus inschakelen (themabeeld).
Van Raemdonck L Voor een lekkende kraan, gras dat moet gemaaid worden of een haag die alle kanten uitschiet, kan men deze dienst vanaf nu dus inschakelen (themabeeld).

De OCMW’s uit Noord-Limburg starten samen met maatwerkbedrijf De Biehal een nieuwe klus- en groendienst op. “Uit recente enquêtes bij inwoners uit Hamont-Achel, Hechtel-Eksel en Peer blijkt dat heel wat senioren vragende partij zijn voor een helpende hand bij het klussen in en om het huis. Er is namelijk ook een tekort aan klusjesdiensten”, klinkt het bij de initiatiefnemers. 

Voor een lekkende kraan, gras dat moet gemaaid worden of een haag die alle kanten uitschiet, kan men deze dienst vanaf nu dus inschakelen. In de eerste plaats is deze nieuwe dienst er voor senioren vanaf 65 jaar met een beperkt inkomen of een verhoogde tegemoetkoming of voor personen met een invaliditeit, maar als men het standaardtarief betaalt, kunnen alle inwoners uit de vernoemde gemeenten beroep doen op deze klussendienst. Meer info via de gemeentelijke websites of www.debiehal.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.