De Posthoorn ontvangt Tourist LeMC

Tourist LeMC
Benoit De Freine Tourist LeMC
Hamont-Achel ontvangt op donderdag 31 oktober een artiest van Belgisch topformaat. Johannes Faes, alias Tourist LeMC, zal in De Posthoorn een concert geven enkele dagen voor zijn show in het Sportpaleis. 

Tourist LeMC zijn muziek kan je omschrijven als kleinkunst in een hiphop jasje, gekruid met een Antwerps accent. Zijn carrière begon in 2010, maar de doorbraak kwam er in 2015 met het album ‘En Route’. 

Succesnummers als ‘Koning Liefde’, ‘Troubadours’ en ‘En Route’ zetten hem volledig op de kaart. In 2018 verscheen zijn nieuwste album ‘Wij Begrijpen Elkaar’ en exact 1 jaar later staat ‘den troubadour’ op 8 november in het Antwerps Sportpaleis. Met de nodige trots kondigt De Posthoorn dan ook aan dat alvorens Tourist naar Antwerpen trekt, hij eerst Hamont uit zijn voegen zal doen treden.

Tickets

Vanaf dinsdagmiddag 16 uur kan iedereen tickets bestellen. Dit kan via de website www.hamont-achel.be/aha en aan de balies van het UiTpunt Hamont-Achel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.