CD&V uit forse kritiek op meerjarenplan

CD&V staat wel achter de bouw van een nieuwe sporthal
Google Maps CD&V staat wel achter de bouw van een nieuwe sporthal
Eerder deze week las u dat het stadsbestuur van Hamont-Achel het meerjarenplan voor de komende zes jaar voorstelde. Oppositiepartij CD&V keurde dit meerjarenplan niet goed. Het wijst daarbij naar de belastingverhoging en de “niet gedragen bouw van een nieuw stadhuis.”

CD&V moedigt onder meer de bouw van een nieuwe sporthal en de aanleg van fietsstraten en fietspaden luid aan, maar is ontgoocheld dat het kloostergebouw niet wordt gerenoveerd en dat er geen nieuwe woonprojecten worden aangekondigd. De partij heeft het vooral moeilijk met de komst van een nieuw administratief centrum (door de meerderheid ‘Huis van de Burger’ genoemd). “De investering van vijf miljoen is er eentje waar niemand om vraagt.” De partij wijst verder naar de verhoging van de opcentiemen en vindt dat deze te weinig worden verantwoord door het stadsbestuur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.