Wekelijkse markt vindt vanaf 5 oktober plaats op Tweebruggenplein

Het marktplein zal er zo gaan uitzien.
Hamme Het marktplein zal er zo gaan uitzien.
De wekelijkse markt op zaterdag verhuist vanaf 5 oktober naar het Tweebruggenplein in Hamme. Op 30 september starten de werken voor het vernieuwde Marktplein en is het twee jaar lang niet meer toegankelijk. Ook de wekelijkse markt moet hierdoor verhuizen. “Op 17 september organiseren we ook nog een informatievergadering voor alle bewoners”, zegt schepen Koen Mettepenningen. 

De start van de werken voor het vernieuwde Marktplein komen nu wel echt dichtbij. Op 30 september starten de eerste werkzaamheden. De gemeente wil nog een laatste keer iedere Hammenaar hierbij betrekken en organiseert op 17 september een informatievergadering. “Hier zullen we fase per fase uitleggen aan de bewoners zodat ze exact weten wat er allemaal te gebeuren staat”, klinkt het. 

Een week later krijgen ook de marktkramers meer uitleg over de verhuis naar het Tweebruggenplein. Deze locatie was de beste optie voor het bestuur omwille van goede bereikbaarheid. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bart Rooms

    Dat is weer op zijn Hams , 2 jaar werken voor iets waar ze op een andere locatie 6 maanden over doen . Om uiteindelijk het laatste beetje leven uit de lokale middenstand genepen te hebben. Er zal vast wel weer iemand beter van worden maar de middenstand of bevolking word hier vast niet beter van .