Vrijwilligers organiseren voor het eerst kerstmaaltijd voor mensen die het moeilijk hebben

Het was een geslaagde avond.
RV Het was een geslaagde avond.
Jeroen en Maxim hebben op kerstavond personen of gezinnen die het moeilijker hebben een lekkere maaltijd aangeboden in Den Bond in Hamme. Het was voor de eerste keer dat er in Hamme zo’n actie werd gehouden. ‘Iedereen Kerst' was een groot succes. Ook de kerstman kwam langs en gaf iedereen een kleine attentie. 

Jeroen en Maxim hebben in alle stilte aan de organisatie gewerkt en ontvingen op kerstavond ongeveer 40 mensen. Naast de twee bedenkers waren er ook nog heel wat vrijwilligers. Voor de maaltijden konden ze ook rekenen op verschillende middenstanders van Hamme. Ook ‘t Verhoog werkte mee en zette hun schouders onder het project.

“De grote opkomst is voor ons een teken aan de wand waardoor we het volgend jaar groter willen aanpakken en nog meer mensen bereiken die nu onder de rader blijven", zegt Jeroen Van Goethem. “Voor ons was het belangrijk dat iedereen kon genieten van een warme kerst. Ons enthousiasme zal nu alleen maar blijven groeien om de Hammenaars te helpen die het moeilijker hebben", klinkt het. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.