Voorverkoop Fantasia Festival start morgen, festival zal ook uitbreiden

De voorverkoop voor het festival start vrijdag.
Geert De Rycke De voorverkoop voor het festival start vrijdag.
De voorverkoop van de eerste tickets voor Fantasia Festival in Hamme-Zogge start vrijdag. Het festival is volgend jaar aan zijn vierde editie toe en wil de vroege beslissers nu al de kans geven om hun kaarten te kopen aan een voordeliger tarief. “We zetten vanaf morgenmiddag de eerste 2.000 kaarten beschikbaar", zegt organisator Jurgen Mettepenningen. 

Om 13 uur wordt de verkoop gelanceerd op de website van Fantasia Festival. De kaarten zijn dan aan een iets voordeligere prijs beschikbaar. Voor een gewoon ticket betaal je dan 17,50 euro, in plaats van 22,50 euro na de voorverkoop. “Een VIP-ticket is er voor de prijs van 135 euro en geen 150 euro", zegt Mettepenningen. 

De verkoop van de tickets verliep vorig jaar erg vlot en de derde editie was opnieuw volledig uitverkocht. “Wij vermoeden dat de vierde editie ook opnieuw uitverkocht zal geraken. De snelle beslissers kunnen genieten van betere prijzen”, klinkt het. 

Intussen is er nog goed nieuws voor het festival. “Ik kan meedelen dat we opnieuw een stap vooruit zullen zetten en dat we groter gaan worden. Maar concreet kunnen we hier nog niet over uitweiden, dit volgt later na de voorverkoop. We zijn alleszins zeer tevreden", besluit Mettepenningen. 

De kaarten zijn beschikbaar via www.fantasiafestival.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.