Unescoschool schenkt centjes aan ’t Verhoog

Niets anders dan blije gezichten bij de overhandiging van de cheque
Geert De Rycke Niets anders dan blije gezichten bij de overhandiging van de cheque

De leerlingen van Unescoschool Sterrenbos schonken 530,37 euro aan ’t Verhoog in Hamme.

Bij Unescoschool Sterrenbos werden de voorbije maanden verschillende activiteiten op poten gezet. Zo konden familieleden van leerlingen tijdens de tweede editie van Werelddag op 11 november genieten van een ontbijtje. “Daarna stapten we als echte wereldburgers mee met de optocht voor Wapenstilstand”, zegt juf Sylvie De Meyer. “De opbrengst van het ontbijt gaat integraal naar ’t Verhoog in Hamme, een sociaal ontmoetingscentrum waar kansengroepen elkaar ontmoeten, vorming volgen en genieten van de voedselbedeling.”

Daarnaast werkten alle leerlingen samen, vanaf de peuters tot de 12-jarige kinderen, aan een kunstwerk onder leiding van oorlogskunstenaar Linda Van der Meeren. Het kunstwerk werd een eerbetoon aan de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. Dat kreeg een plekje in cultureel centrum Jan Tervaert.

Het was drummen om de cheque te mogen afgeven.
Geert De Rycke Het was drummen om de cheque te mogen afgeven.
Een dansje kwam er ook aan te pas
Geert De Rycke Een dansje kwam er ook aan te pasReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.