Trouw aan Kunst brengt nieuwe voorstelling

.
RV .
De Hamse toneelvereniging Trouw aan Kunst brengt vanaf 8 november een nieuwe voorstelling. De vereniging brengt ‘als de kat van huis is’, een voorstelling over relatieproblemen waarbij uiteraard de nodige dosis humor aanwezig zal zijn. 

Het verhaal gaat over een koppel, Richard en Chantale, dat 25 jaar samen is en zuurstof nodig heeft in hun huwelijk. Om dit dipje op te lossen, plant Chantale hun huwelijksreis opnieuw, maar daar heeft Richard eigenlijk geen zin in. De schoonzus is hier tegen en heeft ook relatieproblemen. Uiteindelijk vertrekken de twee vrouwen samen en blijven de mannen alleen thuis en smeden wilde plannen. 

Het stuk bevat uiteraard de nodige dosis humor en absurde situaties. Er worden acht voorstellingen gespeeld. De voorstellingen gaan door in Zaal Rico’s in de Stationsstraat in Hamme. Kaarten kan je verkrijgen voor 10 euro bij Herman Smet op het nummer  0477/33.29.12. 

Meer info kan je vinden op de website www.trouwaankunst.com
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.