Regi weer op podium dancefestival Fantasia

Het dancefestival kon vorig jaar rekenen op 10.000 bezoekers.
Foto Geert De Rycke Het dancefestival kon vorig jaar rekenen op 10.000 bezoekers.
Dj's Regi en 'Mark with a K' staan ook dit jaar op het Hamse dancefestival Fantasia. "Twee internationale headliners maken we binnenkort bekend", zegt organisator Jurgen Mettepenningen.

Op zaterdag 8 juli is dancefestival Fantasia al aan zijn vierde editie toe. Vorig jaar mocht organisator Jurgen Mettepenningen nog zo'n 10.000 danceliefhebbers verwelkomen op de weide in Zogge. Ook dit jaar loopt de affiche stilaan vol met ronkende namen die ongetwijfeld heel wat volk naar Zogge brengen. Bij de eerste namen zijn met dj's Regi en 'Mark wit a K' alvast een aantal vaste waarden bij. Ook MC Chucky is er opnieuw bij. Coone,Ghost, Rovert Falcon, Double Pleasure, Olmer Pieters, X-Tof, Maori, Bountyhunter en Davoodi tekenen ook present.


Inmiddels zijn er al 5.000 tickets de deur uit. "Onze festivalweide biedt plaats voor maximum 10.000 feestvierders", zegt organisator Jurgen Mettepenningen. "Binnenkort maken we twee headliners bekend. Het zijn internationale dj's, maar meer kan ik nog niet zeggen."


Een vipticket kost 100 euro, een gewoon ticket 5 euro. Daarmee ben je zeker van een plaatsje op de weide. Er zijn ook gratis tickets, maar als de weide vol is, raak je er met zo'n ticket niet meer in. Info: www.fantasiafestival.be. (KDBB)