Ook rusthuisbewoners genieten van het warme weer

Vandaag weer een warmterecord, bewoners van rust- en verzorgingstehuis Sint-Jozef in Moerzeke konden deze namiddag van de koffie en de zon genieten in de tuin.
Geert De Rycke Vandaag weer een warmterecord, bewoners van rust- en verzorgingstehuis Sint-Jozef in Moerzeke konden deze namiddag van de koffie en de zon genieten in de tuin.
Het KMI berichtte er al over: er zijn opnieuw warmterecords gebroken. Ondanks het slechte voorteken voor ons klimaat, genoten mensen overal van de stralende zon. 

In rust- en verzorgingstehuis Sint-Jozef in Moerzeke had iedereen wel zin om een luchtje te scheppen. Zowel de verzorgers, als de bewoners, vrijwilligers en begeleiders van zorgnetwerk Trento zochten de eerste zonnestralen op. “Een wandelingetje in de zon, da’s genieten”, zegt een bewoner die samen met één van de begeleiders een wandelingetje maakt. Andere bewoners zochten dan weer een warm plekje op de binnenkoer van het woonzorgcentrum. “Genieten van de zon met een lekkere tas koffie, dat is eens wat anders dan steeds binnen te zitten.”

Geert De Rycke5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gerard Braeckmans

  Inderdaad, dat zijn ook mensen.

 • Marc Statham

  Ze betalen genoeg zeker, en het zijn toch ook mensen.

 • Billy Valcke

  Prachtig,gewoon prima excelent.

 • Marleen Eeckhout

  Tof! Mooi dat men hier tijd kan maken voor de mensen ondanks het tekort aan personeel in de rusthuizen . Hier gaan de mensen voor alles!

 • BERT VAN ELST

  gelijk hebben ze, de meesten hebben er hard voor gewerkt, genieten van het leven