Moese Trappers organiseren elfde mountainbiketocht

rv
De wielertoeristenclub De Moese Trappers organiseert op 3 november de elfde editie van zijn jaarlijkse mountainbiketocht doorheen de regio. Er is keuze uit tochten van 18, 30 of 48 kilometer. 

Vertrekken doe je vanuit zaal Ter Munken in Kastel en volgt een door de organisatie bepijld parcours. Voor de deelnemers wordt er ook voorzien in het nodige comfort. Zo is er onderweg bevoorrading met snacks, fruit en drank. Bij aankomst zijn er kleedkamers met warme douches, alsook afspuitplaatsen voor de fiets. 

Er is ook een pechdienst voorzien voor elke deelnemer. Zij krijgen een pechkaartje mee en kunnen bij technische problemen of defecten hiermee assistentie vragen. Als het probleem niet opgelost raakt, worden de fietsers terug naar de startplaats gebracht. 

De parcours lopen door Kastel, Moerzeke, Hamme, Grembergen en Dendermonde. Vorig jaar konden De Moese Trappers rekenen op 600 deelnemers, dit jaar hopen ze de kaap van duizend deelnemers te kunnen ronden. 

Alle informatie is te vinden op de website www.moesevtt.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.