Maak kennis met waterstof en duurzame energie tijdens Roefeldag

De roefeldag gaat door op 29 juni.
Ampère De roefeldag gaat door op 29 juni.
Ampère, de burgergroep voor duurzame energie organiseert dit weekend een Roefeldag op het Zwaarveld in Hamme. De organisatie wil hierbij de kinderen de gelegenheid geven om kennis te maken met duurzame energie. 

Op deze dag kunnen kinderen kennis maken met waterstof en welke mogelijkheden dit biedt. Wat er mogelijk is, wordt voorgesteld met didactische infopanelen. Er zullen ook proeven gedaan worden met waterstof en er is ook de mogelijkheid om een echte rondrit te doen op waterstof. Er wordt ook uitleg gegeven over hoe een windturbine werkt en de kinderen kunnen zonnepanelen eens van dichtbij bekijken. 

Ook de ouders en andere geïnteresseerden zijn uiteraard welkom om langs te komen op het industrieterrein. Ampère wil in de toekomst met verschillende bedrijven samen nadenken over wat de mogelijkheden zijn om zo energiezuinig mogelijk te werken. 

Iedereen is een hele dag welkom bij Garage Antoreti op Zwaarveld 40 in Hamme. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.