Kindercarnaval staat in teken van Kerstmis

Geert De Rycke

Carnaval Hamme komt steeds dichterbij. Zondag trekt de stoet door de straten van de gemeente, maar zaterdagavond 30 maart is het de beurt aan de kinderen om een groot carnavalsfeest te houden. De jeugddienst organiseert een kindercarnaval in feestzaal Hambiance. “De kinderraad koos voor de kerstsfeer als thema”, zegt schepen van jeugd Lotte Peeters (N-VA). 

De zaal zal hiervoor worden omgebouwd tot een winters kerstparadijs, waarbij zelf sneeuw aanwezig zal zijn. Die dag zal er een springkasteel zijn, tal van leuke spelletjes, een schminkstand enzovoort. Ook voor de kleuters en peuters wordt een leuke speelhoek voorzien. Er zal gedanst en gefeest worden, terwijl de ouders op een leuk terras kunnen genieten van een drankje. Ook prinses Charlien I zal mee komen feesten in de namiddag. Zij delen ook drie prijzen uit voor het mooiste, origineelste en creatiefste kostuum. De toegang voor het feest is twee euro, met een drankje, snack en leuke prijs inbegrepen. Voor jongeren met een ok-pas bedraagt de toegang één euro. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.