Kaai 31 serveert ribbetjes op 31 verschillende wijzen

Kaai 31 serveert vanaf nu ook ribbetjes op 31 verschillende wijzen.
Geert De Rycke Kaai 31 serveert vanaf nu ook ribbetjes op 31 verschillende wijzen.
Kaai 31 aan het Kaaiplein in Hamme heeft vanaf nu ook ribbetjes op de kaart staan. En dan hebben we het niet over de klassieke manier. De ribbetjes worden op maar liefst 31 verschillende wijzen bereid. De zaak neemt het concept en de kok over van het bekende ribbetjesrestaurant ‘Den Dijkgraaf’ in Bornem, dat failliet is. “Wij zijn er zeker van dat het concept hier ook zal aanslaan”, aldus uitbater Dylan Van Den Brande. 

De uitbater van Kaai 31 geloofde meteen in het concept. Na het faillissement van het restaurant in Bornem waren er gesprekken om het concept naar Hamme te halen. “Iedereen houdt wel van ribbetjes. Wij hebben de kok van ‘Den Dijkgraaf overgenomen, en hij serveert ze maar liefst op 31 verschillende wijzen”, zegt uitbater Dylan Van Den Brande. “Wij zijn enorm blij dat we hem naar hier kunnen brengen hebben.” 

De ribbetjes zijn à volonté en je kan gewoon bijvragen als je honger nog niet gestild is. “Sinds vorige week vrijdag zijn we gestart, en we hebben gemerkt dat de reacties meteen veelbelovend zijn”, aldus Van Den Brande. De andere gerechten blijven ook gewoon op de kaart staan. “Dit is een gewoon een extra troef die we onze klanten kunnen aabieden”, klinkt het. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.