Gemeenschapsonderwijs in Hamme houdt loopwedstrijd voor Rode Neuzen Dag

Geert De Rycke
Het gemeenschapsonderwijs in Hamme heeft donderdagnamiddag een loopwedstrijd gehouden ten voordele van Rode Neuzen Dag. De lopers van GO Mira doorkruisten alle drie de GO! scholen die aanwezig zijn in Hamme voor het goede doel. Ze liepen ook door de gangen en de klaslokalen. De school deed in totaal twee acties en haalde daarmee 1.100 euro op voor het goede doel. 

De Mirathon, zoals de loopwedstrijd werd genoemd, startte in de Loystraat en legde een parcours af van zes of negen kilometer. Heel wat leerlingen deden enthousiast mee met de wedstrijd. Ook de directeur van de school liep mee. Je kon de leerlingen en leerkrachten sponsoren, om zo geld in te zamelen. 

Bij de loopwedstrijd waren ongeveer 130 lopers, zowel leerlingen, directie als enkele ouders. “We hebben hier ongeveer 300 euro opgehaald. Bij een spaghettiavond eerder hebben we ook 800 euro opgehaald voor het goede doel waardoor we samen 1.100 euro hebben. Een bedrag waar ik zeer fier op ben", zegt directeur Vincent Browet. 

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.