Dieven slagen toe bij bewoonster die in ziekenhuis ligt

Getty Images/Westend61
Bij 't Spinnewiel in de wijk Vlierkouter hebben dieven toegeslagen in een woning waarvan de bewoonster in het ziekenhuis lag. De feiten gebeurden vermoedelijk tussen 22 en 24 december. De daders gingen aan de haal met geld dat voorzien was voor nieuwjaar. 

De dader of daders konden zich toegang verschaffen door naar binnen te klimmen via het raam in de slaapkamer. De bewoonster was op dat moment niet thuis omdat ze in het ziekenhuis verbleef. Het vliegenraam werd er verwijderd en het raam stond open. De hele woning werd doorzocht. Uit de slaapkamer werden juwelen gestolen. Beneden in de woonkamer gingen de inbrekers ook aan de haal met twee enveloppen gevuld met geld. Vermoedelijk ging het om een bedrag van 600 euro. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.