Defecte verkeerslichten door stroompanne veroorzaken aanrijding aan druk kruispunt

Het ongeval gebeurde op dit kruispunt.
Google Maps Het ongeval gebeurde op dit kruispunt.
In Hamme is woensdagnamiddag een stroompanne ontstaan waardoor ook de verkeerslichten op de grote kruispunten aan de N41 niet werkten. Aan het kruispunt van de Biezestraat en de N41 leidde dit tot een ongeval waarbij twee voertuigen betrokken waren. 

Vermoedelijk was één van de bestuurders afgeleid door de situatie en kwam het tot een aanrijding. De schade aan de voertuigen was groot. Er kwam ook olie op de rijbaan waardoor de brandweer ter plaatse moest komen om het wegdek te reinigen. Door de aanrijding zijn er problemen met het verkeer. 

Fluvius is op dit moment ter plaatse om de stroompanne te herstellen en de lichten weer in werking te krijgen. De exacte oorzaak is op dit moment nog niet bekend. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rony Lenaerts

    De bestuurders zelf,indien de verkeerslichten niet werken dien je af te gaan op de verkeersborden die langs de weg staan.

  • Marc Rooms

    Wie is er dan verantwoordelijk ?