Cabaret Magiq houdt nu al audities voor nieuwe show in september

Enkele dames tijdens de auditie voor de nieuwe show die start op 28 september.
Geert De Rycke Enkele dames tijdens de auditie voor de nieuwe show die start op 28 september.
Al vier jaar lang zorgt Cabaret Magiq in de Noordstraat in Hamme voor wervelende shows zoals de echte Franse cabaret. Terwijl de huidige show nog loopt tot juni, houden Latif Zerouali en Ian Van Hoogendorp, uitbaters van de zaak, nu al audities voor de gloednieuwe show die start op 28 september. “Opnieuw willen we iedereen verrassen met een show vol prachtige kostuums en dans”, zeggen Latif en Ian. 

Een tiental kandidaten kwam donderdagochtend auditie doen om deel te nemen in de gloednieuwe show van cabaret Magiq. “We merken dat we heel wat kandidaten hebben uit Nederland die naar hier afzakken”, aldus Latif. “De interesse bij hun is zeker groot en we hadden weer een mooie opkomst. Het is een uniek genre, maar toch slagen we er in altijd heel goede danseressen te vinden”, klinkt het. 

Enkele dames tijdens de auditie voor de nieuwe show.
Geert De Rycke Enkele dames tijdens de auditie voor de nieuwe show.

Bij de audities wordt vooral gelet op de lenigheid, de uitstraling en de lengte van de danseressen. “De danseressen moeten ook een professionele opleiding hebben gehad, want het zijn geen dansen die iedereen kan”, vult Ian aan. Van alle deelnemers blijven uiteindelijk vier of vijf over. “Zij zullen dan de hoofdrol vervullen in de nieuwe show die start na de zomervakantie.” De choreografie zal opnieuw uitgevoerd worden door Ingrid Coppieters.

Bling bling

Over de nieuwe show willen Latif en Ian nog niet veel kwijt. “We willen opnieuw gaan voor schitterende kostuums en veel bling bling. We blijven een zeer uniek gegeven en dat is ook onze sterkte. We zullen ook opnieuw een specialty act voorzien, maar om te weten wie dat is, zal je moeten langskomen”, lacht Latif. Afgelopen jaar kon cabaret Magiq al rekenen op vierduizend bezoekers in 80 voorstellingen. “We hopen uiteraard in de toekomst op dit elan verder te kunnen gaan”, klinkt het. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.