Boomhutten bouwen in bibliotheek

Kos

De bibliotheek van Hamme organiseert op 8 april een leuke activiteit voor de kinderen. Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn er vanaf 14 uur welkom om een boomhut te bouwen. Ze doen dit naar aanleiding van de boeken van de ‘Waanzinnige Boomhut'. De verhalen van Andy en Terry worden veel gelezen in de bibliotheek, daarom willen ze met de kinderen deze activiteit uitvoeren. 

Op 10 april brengen ook enkele acteurs een bezoekje aan het CC Jan Tervaert om een voorstelling op te voeren. Op de website www.jantervaert.be kan je zelf meer informatie vinden. Ook zal er die dag geknutseld worden in het atelier. 

De boomhut wordt gemaakt met takken en karton. De activiteit is gratis, maar je moet wel inschrijven voor 5 april. Dit doe je door een mailtje te sturen naar bibliotheek@hamme.be of door te bellen op het nummer 052 47 92 20. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.