Bestuurder knalt met volle snelheid tegen geparkeerde wagen en vlucht

De schade aan de wagen was groot. De bestuurder die de aanrijding veroorzaakte ging op de vlucht.
RV De schade aan de wagen was groot. De bestuurder die de aanrijding veroorzaakte ging op de vlucht.
In de Hebbestraat in Moerzeke heeft een bestuurder in de nacht van zondag op maandag zware schade toegebracht aan een geparkeerd voertuig. De wagen werd enkele meters vooruit geduwd en kwam schuin op het voetpad terecht. De bestuurder die de aanrijding veroorzaakte pleegde vluchtmisdrijf. “Het is een laffe daad dat de bestuurder vluchtte”, zegt eigenares Wendy Moonen.

Het ongeval gebeurde kort na middernacht rond 0.30 uur. De bestuurder kwam vanuit Moerzeke en reed richting Hamme toen hij plots met volle snelheid inreed op de wagen. Wat volgde was een luide klap. De bestuurder bleef niet ter plaatse, maar ging op de vlucht na het ongeval. 

De politie kwam ter plaatse en ging nog op zoek naar de dader, maar die werd voorlopig nog niet aangetroffen. De schade aan de geparkeerde wagen is groot, mogelijk gaat het om een totaalverlies. 

De eigenares van de wagen wil nu ook een oproep doen naar getuigen om zo de dader te pakken. “We hopen dat er misschien iemand iets gezien heeft, of de dader kent. Hoe meer het gedeeld wordt, hoe meer kans we hebben dat de dader wordt gevat”, klinkt het. “Heel ons gezin is er het hart van in", besluit Wendy. 

Wie meer info heeft over het ongeval kan terecht bij de politie van Hamme op het nummer 052 25 71 01.